Varanger Fjellstue

I hjertet av Varanger

Med unik tilgang til fantastiske jaktområder, rike lakselver og fjellvann, frodig fjord og overveldende mengde med uberørt natur. Varanger Fjellstue ligger i Vestre Jakobselv i Vadsø kommune, tre kilometer unna hovedveien, men med kjørbar vei helt fram.

Varanger Fjellstue har overnattingsplass for inntil 20 personer fordelt på enkeltrom og firemannsrom. En del av rommene er nyrenoverte. I tillegg finnes det et stort kjøkken med spiseplass, sauna og garderobe, eget konferanserom på 100 kvadratmeter og en solrik uteplass med grillmuligheter. Høysesongen vår er i jakt- og fiskesesongen, men vi leier ut hele året både for overnatting og til selskap.

Varanger er et unikt naturområde med uberørt natur, rik på fugl, småvilt og fisk. I samarbeid med lokale aktører tilbyr vi en rekke spennende opplevelser som jakt, fiske, kongekrabbetur, snøskutersafari, hundesleder, lokale matopplevelser og mye annet – for mer informasjon, se Opplevelser i menyen. Vi er behjelpelig til å skreddersy en opplevelsespakke for dere.

Vi tilbyr

– Konferanserom for bedrifter og organisasjoner

– Selskapslokaler for den helt spesielle anledningen

– Overnatting for grupper av friluftsinteresserte, bedrifter, organisasjoner og andre som ønsker en helt egen naturopplevelse

Hvordan komme seg hit?

Vestre Jakobselv ligger omtrent 20 kilometer vest for Vadsø i Øst-Finnmark. Fra Vadsø har du gode flyforbindelser til resten av landet, med direktefly fra Oslo og Tromsø til Vadsø via Kirkenes. Vadsø har også daglig hurtigruteanløp fra Vardø til Kirkenes. Fra flyplassen i Vadsø er det omtrent 25 kilometer til Varanger Fjellstue.